amatørfotograf, spejder og IT

Jeg er oprindelig uddannet sparekasseassistent. I midten af 90’erne tog jeg en tur til København, her arbejdede jeg som regnskabsassistent / bogholder inden turen i 2003 gik hjem til Jylland. Her har jeg arbejdet med forsikring, dataanalyse, IT-udvikling og IT-drift. Er du interesseret i at læse mere om hvad jeg har lavet, så besøg min LinkedIn profil. Du kan også finde mig på andre sociale medier, men jeg vil ikke betegne mig selv som specielt aktiv.

Tidligere tog jeg en masse billeder, tog gerne på geocaching og arrangerede forskellige spejderarrangementer, men efter min sygdom i december 2015, må jeg konstatere at kræfterne er til arbejde og de huslige gøremål. I december 2016 vurderede lægerne at det var så alvorligt at jeg fik indopereret en ICD. I marts 2018 fik jeg behov for min “personlige hjertestarter”. Ubehageligt, men jeg fik på den hårde måde bevis for at den virker.

December 2018 gik det galt igen. Jeg fik hjerteflimmer. Det endte med en tur på operationsbordet – 8 timer lå jeg vågen på operationsbordet, mens lægerne brændte impulstråde i mit hjerte.

Nogle vil tænke, hvordan kan man arbejde fuld tid med et dårligt hjerte. Det kan jeg fordi, jeg vil det. Det er klart at hvis jeg skal udføre et fysisk arbejde, skal jeg have lidt flere pauser end gennemsnittet.

Jeg nyder gerne et glas rødvin – lidt for ofte vil nogle mene – er du nysgerrig eller interesseret så tag et kig på Vivino. Lars Amtoft on Vivino

En anden last er skotsk whisky – “Uisge-beatha”

LA