amatørfotograf, spejder og IT

tidligere tog jeg en masse billeder, tog gerne på geocaching og arrangerede forskellige spejderarrangementer, men efter min sygdom i december 2015, må jeg konstatere at kræfterne er til arbejde og de huslige gøremål. I december 2016 vurderede lægerne at det var så alvorligt at jeg fik indopereret en ICD. I marts 2018 fik jeg behov for min “personlige hjertestarter”. Ubehageligt, men jeg fik på den hårde måde bevis for at den virker.

December 2018 gik det galt igen. Jeg fik hjerteflimmer. Det endte med en tur på operationsbordet – 8 timer lå jeg vågen på operationsbordet, mens lægerne brændte impulstråde i mit hjerte.

Til daglig arbejder jeg med IT hos Thisted Forsikring A/S, hvor jeg primært yder support til kollegaer og samarbejdspartnere (forsikringsagenter og -mæglere). Er du interesseret i at læse mere om hvad jeg har lavet, så besøg min LinkedIn profil. Du kan også finde mig på andre sociale medier, men jeg vil ikke betegne mig selv som specielt aktiv.

Jeg nyder gerne et glas rødvin – lidt for ofte vil nogle mene – er du nysgerrig eller interesseret så tag et kig på Vivino. Lars Amtoft on Vivino

En anden last er skotsk whisky – “Uisge-beatha”

LA